ROUWBOEKET

Rouwboeket bestellen:

 

Een uitvaart blijft altijd iets waar we niet graag naar toe gaan, toch zijn er momenten dat we met een overlijden te maken krijgen. Wanneer u dan op zoek gaat naar de juiste rouwbloemen bent u bij Rouwwerkspecialist op het juiste adres. Jarenlange ervaring in het maken en verzorgen van de mooiste creaties op het gebied van rouwboeketten.

Een rouwboeket wordt door één van onze specialisten met uiterste zorg gekozen en gemaakt. Het rouwboeket wordt in de hand opgemaakt als liggend handboeket. Deze worden vaak rondom de rouwkist neergelegd bij het afscheid nemen.

Rouwboeketten hebben wij in vele soorten en kleuren op onze website geselecteerd, zodat u een duidelijk overzicht krijgt wat de mogelijkheden zijn. 

Bestel makelijk en snel een mooi rouwboeket bij de specialist op het internet. Wij weten hoe belangrijk deze dingen zijn en daarom krijgt elke bestelling onze uiterste zorg!

Rouwboeket nu bestellen

 

 

Rouwboeket bezorgen:

 

Rouwboeket laten bezorgen door de rouwwerkspecialist kan 6 dagen per week (met uitzondering van zon-en feestdagen). Onze rouwboeketten bezorgen wij met vaste regelmaat bij uitvaartcentrum, kerken, begraafplaatsen, crematorium, privé adres en andere locaties waar afscheid genomen kan worden van de overledenen.

Naast rouwboeketten verzorgen wij ook rouwstukken, rouwharten en rouwkransen. Ook maken we hele kistbedekkingen met bloemen. De keuze is ruim en veelzijdig. En wanneer u speciale wensen heeft maken wij het rouwarrangement voor u op maat. Daar zijn we specialist voor!

De mooiste rouwbloemen verwerken wij in onze rouwarrangementen, zodat u zeker bent van de veiling verse bloemen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al ruim 20 jaar de enige echte uitvaartbloemist van Nederland zijn. Die als één van de eerste online aanbieders was op het gebied van rouwbloemen.

 

Heeft u een spoed bestelling nodig binnen 5 uur neemt u dan telefonisch contact met ons op, dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn die we nog kunnen bieden.Rouwwerkspecialist.

 

 

 

 

Bekijk ons volledige aanbod rouwboeketten: